Bikefit

  • Wil je tot betere prestaties komen?
  • Beter je vermogen kwijt kunnen?
  • Ervaar je misschien pijn op de fiets en wil je daarvan af?
  • Of wil je misschien gewoon lekkerder op je fiets zitten?

Wij bieden twee vormen van fitten aan, statisch en dynamisch.

Met behulp van het Cyclefit meetsysteem meten we je op en middels  geavanceerde software komen tot een goede afstelling van je racefiets of mountainbike. Natuurlijk kan dit ook met tourfietsen.
Met deze methode kom je snel tot een nauwkeurige afstelling. Daardoor is de prijs ook aantrekkelijk. Een statische Cyclefit kost €99. Over het algemeen kun je met je aangepaste fiets na ongeveer een uur weer op pad!

Bikefit

Dynamisch fitten gaat een stap verder. Met je fiets op een trainer gaan we samen op zoek naar de ideale afstelling. Op deze manier wordt er met jou als individuele atleet meer rekening gehouden. De flexibiliteit en kracht van je lichaam bepaald mede de fijnafstelling van je fiets. Ook individuele klachten komen nadrukkelijker naar voren.
We starten met een intake gesprek om doelen te stellen en een beeld van je te vormen. Aansluitend testen we je flexibiliteit en lenigheid aan de hand van enkele metingen. De volgende stap is dynamisch. Jouw fiets wordt met enkele tools aangepast zodat we snel de geometrie kunnen aanpassen.
Het gehele proces van een dynamische fit neemt 2 tot 3 uur in beslag. De prijs voor een dynamische fit bedraagt €215.

Bikefit

Wil je een afspraak maken of wat meer informatie, neem dan contact op met ons.