Merken

Merken

We werken met de meeste bekende fietsmerken ter wereld. Fietsen bij Auke is gespecialiseerd in Trek, Cortina, Orbea, VSF Fahrrad Manufaktur, Surly, Qwic & E-bike Das Orginal. Kom een kijkje nemen in de winkel naar het gehele assortiment.

Trek logo

Trek Bikes

Trek Bikes is een van de grootste marktleiders ter wereld op het gebied van fietsen. Dit merk is in 1976 opgericht in Waterloo, Wisconsin, Verenigde Staten. Sindsdien zijn zij altijd aan het streven naar het beste, en dat zie je terug in hun fietsen. De nieuwste, beste technologie├źn voor racefietsen, mountainbikes & verschillende types hybride fietsen worden bedacht, getest en toegepast bij Trek Bikes in de Verenigde Staten. Echter het grootste deel van de Trek stadsfietsen, wordt bedacht en ontwikkeld in Nederland.

Cortina

Cortina is een populair fietsmerk van Nederlandse bodem. In 2006 kwam Cortina met hun eerste collectie stadsfietsen op de markt. Hiermee hebben zij sindsdien dan ook het straatbeeld van de fiets voorgoed veranderd. Sinds de eerste reeks stadsfietsen is Cortina steeds een stapje verder gegaan en inmiddels ontwikkelen zij de meest trendy en moderne fietsen van deze tijd. Kom eens kijken in onze showroom, en vind de fiets die bij jou past.

Surly

Surly is niet alleen een merk voor enorme fietsliefhebbers, het is ook een knettergek merk! Kreten als FFF Fatties Fit Fine op je achtervork om duidelijk te maken dat in dit frame ook dikkere banden passen. Maar er is goed over nagedacht! Dikke banden geven meer grip, meer comfort en rollen lichter. Precies wat je wilt.

Alle fietsen die ze maken zijn heel breed inzetbaar. Je kunt zelf kiezen hoe je ze opbouwt, als woon- werkverkeer fiets, als reisfiets, met een krom stuur of met een recht stuur, zeg het maar.

Dat is leuk, dan kun je je woon-werkverkeer fiets in de zomer ombouwen om naar Frankrijk te fietsen!

VSF

Qwic

Qwic is opgericht in 2006 door Taco Anema en Michiel Hartman, die elkaar kennen van de Technische Universiteit Delft. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing lag aan de basis van de oprichting van QWIC. QWIC zet zich in, door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes, voor een toekomst met autovrije steden, om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren.

E-bike Das Orginal

E-bike Das Orginal is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Made in Germany en handgemaakt. Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Share This