Fietsen

In onze winkel vind je een uitgebreide collectie van e-bikes, stadsfietsen & racefietsen. We nodigen je graag uit om ze live te komen bekijken in de winkel. We hebben ook een uitgebreid aanbod van tweedehands fietsen.

 


Elektrische fietsen

Het verkeer in de stad wordt steeds drukker. En daar bovenop komen er straks ook nog emissie loze zones. Met de ebike is de weg naar de stad een makkie. Je kunt tot voor de deur komen en vaak ben je nog sneller dan met de auto of het OV. Wij hebben keuze genoeg, van lichte urban fietsen zonder versnelling tot pakezels om de boodschappen te doen. En het fijne is, als het weer het toelaat, dan mag je ze ook nog uitproberen!

Een greep uit ons elektrische fietsen assortiment:

.

 Cortina E-Lett Advanced Ebike Das Original TOUR Plus Wave Trek District+ 5
E-bikes
v.a. € 2499,- v.a. € 3599,- v.a. € 5099,-

Stadsfietsen

Zoek je naar een comfortabele stadsfiets voor de dagelijkse rit, of voor langere afstanden? Misschien zoek je wel een prettige fiets voor alleen de boodschappen? Dit en meer kan je allemaal vinden in de ruime showroom van Fietsen bij Auke. Wij kunnen je altijd helpen bij het vinden van de juiste fiets. Ook voor accessoires op de fiets, word je bij ons geholpen aan het juiste product. Wij hebben verschillende accessoires in huis zoals fietstassen, kinderzitjes en kratjes. Ten alle tijden adviseren wij je graag over de verschillende fietsen en mogelijkheden.

Een greep uit ons stadsfietsen assortiment:

TREK District 3 Equipped Stagger Cortina U4 TREK District 4 Equipped Stagger
v.a. € 1499,- v.a. € 1499,- v.a. € 1899,-

Racefietsen en Gravelen

Daag je jezelf ook altijd uit om sneller te gaan, of betere resultaten te behalen? Of wil je gewoon lekker touren en genieten van het buiten zijn? Maar wellicht trek je er liever op uit met de gravelfiets. Misschien zelfs wel met een tentje en een kooktoestelletje.

Fietsen bij Auke is gespecialiseerd in race- en gravelfietsen. In de showroom is een ruim aanbod aan race- en gravelfietsen in verscheidene prijsklassen. Van beginnend wielrenner, tot professioneel triatleet, kan je bij ons terecht. Ons team helpt je graag aan het soort fiets dat bij jou past. Tevens beschikken wij over een ruim assortiment aan accessoires en kunnen we je ook helpen met je positie op de fiets (bikefitting) of een zadelkeuze. Wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Een greep uit ons race- en gravelfiets assortiment:

TREK Domane AL 4 Disc, Gloss Trek BH GRAVELX ALU 2.0 BH RS1 3.5, RED
v.a. € 1749,- v.a. € 2149,- v.a. € 3899,-

2e hands fietsen

Zoek je naar een comfortabele 2e hands stadsfiets voor de dagelijkse rit, of voor langere afstanden? Misschien zoek je wel een prettige fiets voor alleen de boodschappen? Dit en meer kan je allemaal vinden in de ruime showroom van Fietsen bij Auke. Wij kunnen je altijd helpen bij het vinden van de juiste fiets.

Ook voor accessoires op de fiets, word je bij ons geholpen aan het juiste product. Wij hebben verschillende accessoires in huis zoals fietstassen, kinderzitjes en kratjes. Te allen tijden adviseren wij je graag over de verschillende fietsen en mogelijkheden.